Irriterande.

Jag sitter och redigerar bilder sen mammas 60 års dag. Alltså mest bilder på en grymt söt bebis, min systerdotter. Har dock bara hunnit med en bild än så länge.

Har förresten fått tid till en av två undersökningar. Bajs, jag kommer vara ett nervvrak i en vecka nu. Dessutom har dom på något vänster klantat sig på sjukhuset som vanligt och jag är inte chockad. Men jag orkar knappt bry mig längre, vill bara få det överstökat. Blö på dom.


Helgen.

Åhå, ingen uppdatering igår, dåligt av mig.

I fredags kväll var jag ut med Linnea och sen kom Camilla, direkt från fjollträsk (Stockholm och nej jag har inget emot Stockholm, bara kul att driva med folk), blev såklart Rockbaren som vanligt. Slutade med att jag satt utanför och grina för magen gjorde så ont. Tur att min pappa va så snäll och hämtade oss. Hade i alla fall en bra kväll.

Igår, lördag, var jag och Camilla på mässan hela dagen. Köpte ett fult ländtäcke, men det var x-full, köpte också en nummerbricka för när vi någon gång i framtiden ska börja tävla och sen köpte jag en grimma till honom och till sist ett dressyrspö. Visade sig att vi hade 3 hemma redan, jag skyller på att jag hade glömt det och trodde att alla var trasiga. Men nu har jag 4 stycken. Hoppas bara Draken accepterar spöt. Sen köpte jag ett lite för att jag ville ha två stycken så jag kan träna lite frihetsdressyr med mina hästar, framför allt Cayenne. Men ja, två stycken som förlängda armar liksom.

Var på horseshow idag med två från stallet, blev även en liten stund på mässan. Där ick jag bara köpt ett tunt fleecetäcke till Draken. Cayenne har så myket grejer redan och behöver inget så hon fick bli utan saker. Horse show a i alla fall kul, såg två ryttare och prisutdelningen vid Young rider kraft cup, mässan, sedan var det tidshoppning med 1.50 hinder tror jag och Roffe vann en volvo. Gick in på mässan och kollade lite. Sen var det äntligen dags för gymkhana, som förövrigt började när vi stod i kön och skulle köpa mat så vi gick till gymkhanan. Sist var det världscuphoppningen som Angelica Augustsson vann och jävlar vilken känsla det var inne i Scandinavium vid omhoppningen.

Nu är jag helt slut efter helgen och min mage har vart ont sen i bilen hem. Mne jag är extremt stolt som inte köpt något shabrak, några benlindor eller onödiga grimmor som jag alltid, alltid brukar komma hem med efter mässan. Ja, jag vet, jag köpte en grimma, men det är för den enda grimman Draken har, som passar och är bara hans är, är sönder, eller inte sönder, sönder, men den kommer ge skav när som helst eftersom den där antiskav grejen har spruckit oh losnat på ett ställe.

Oj, oj, långt inlägg idag, hoppas ni överlever ett långt inlägg och inga bilder.

The day of today

Haft en bra dag med pappa på Göteborg Horse Show, trots att det tog en kvart för oss att hitta vart man gick upp till våra platsen. Klantiga vi. Min hjärna är i alla fall slutkörd efter alla dressyrekipage som red samma program med samma musik som spelades om och om igen. Blev segt efter en halvtimme. Men nu är jag i alla fall hemma. Ett urval av bilder kommer så småningom. Men nu får ni klara er utan någon bild.

Ska fixa iordning mig om ett tag för att dra till Rockbaren. Dock är jag i valet oh kvalet om alkohol ska intagas eller ej. Dels på grund av medicinen och dels på att magen kan bli värre. Men ska i alla fall inte stanna där länge, tänkte dra vid 00-1 någon gång. Ska ju orka med en dag på mässan med Camilla imorgon och en dag på Horse Show och mässan på Söndag.

And of we go


Om en timme är det tanken att vi ska åka hemifrån in till Sandinavium. Tror vi kommer komma iväg lite senare än så för jag har precis kommit ur duschen. Mitt hår är ett helvete av tovor nu så bara att få rett ut det kommer väl ta en timme, sen ska jag äta frukost, klä på mig och hinna sminka mig. Men jag väljer att sätta mig här och blogga i stället. Nästa bekymmer, jag har nästan inga rena kläder alls. Blä på det. Jaja, jag hittar nog några.

Gah, vad jag är seg, är verkligen inte van vid att gå upp vid 8 märker jag. Men hey, jag kommer ha en toppen dag med världens bästa pappa i alla fall. Ska försöka hålla mig borta från mässan, men jag kan inte lova något.

Tomorrow gonna be a good day


Jag är otroligt trött idag. Trots att jag sovit 10 timmar i natt och inte gjort något speiellt ansträngande idag. Var bara och hämtade biljetterna till horse show imorgon hos min mammas vännina. Kanske det som tröttade ut mig, tog ju en kvart att komma till rätt gata trots att vi visste exakt var det var. Men pappa va tvungen att köra runt en massa för att ta sig dit. Gah, så segt.

Problemet med att jag inte hade någon som kunde följa med imorgon är förresten löst och pappa följer med. Tyckte han kunde behöva det, eller speciellt ledigt från jobbet en extra dag. Jaja, ska bli kul i alla fall och båda ser faktiskt fram emot det. Jag ser nog speciellt fram emot dressyren för första gången. När jag har gått innan har inte nån av de andra velat se dressyren utan alltid velat gå på mässan då eller äta. Ja, äter man så kan man ju stå vid tv skärmarna, som jag alltid lyckats fastna vid om det är dressyr. Det enda jag inte ser fram emot är att gå upp vid 8.30 då jag är van vid att sova tills jag vaknar vid 13-14 tiden på dagen.

Måste förrseten säga att Barney är grymt söt när han sover med tungspetsen ute. Tog kort på det igår så bild på det kanske kommer i helgen när jag hunnit redigera bilderna som blev mörka och konstig i färgen. Men lovar en bild på det i alla fall.

Nu ska jag fortsätta glo på Simpsons - The movie

Gratis biljetter

Nyss kommit in ifrån stallet. Mockat och borstat hästarna. Klippte även Cayennes man, blev betydligt mycket kortare än jag tänkt från början, men hon blev fin ändå. Eller ja, hon är alltid fin såklart.

Fick även ett samtal från min kära mami som frågade om jag ville ha två gratis VIP biljetter till Horse Show på fredag. Självklart, man tackar ju inte nej till det liksom. Nu har jag nästa problem. Det är ingen som kan följa med ju. Pappa kanske kan ordna så han kan ta ledigt. Men om han inte kan, vad gör jag då? Hade ju vart grymt kul att gå. Hoppas verkligen jag hittar någon. Så, hey. Någon som vill följa med mig gratis på HorseShow på fredag 10-16.45? Kommentera i såna fall!

Take me away to my dreams


Jag har tråkigt och det är inget bra på tv. Hade ju kunnat kolla på någon play kanal på datorn, men den kommer dö i såna fall för att den är för varm.

Sa jag att jag har grymma ideer för övervåningen? Hm, tror det. Funderar i alla fall att sjlv börja rensa där uppe, annars lär det aldrig bli av. Haha. I alla fall om jag känner mig och pappa rätt.

Förresten har jag funderingar på att börja försöka vikariera igen så jag får några pengar och slipper leva på pappa. Inte för att jag lever så mycket längre och är specielt dyr i drift. Men kan vara skönt med egna pengar. Skadar ju inte att försöka em dag och se hur det går. Kanske ska vänta och se hur det går i helgen på eurohorse mässan på lördag och horseshow+eurohorse mässan på söndag.

Pretty lame

Gah, kallt. Tror de har vart typ 10 grader inne hela dagen. Nu är det väl några grader varmare. Pappa har kommit hem och eldat.  De flesta gnäller när dom har 15 grader, men jag är van vid 13 grader på vintern och sen 23 grader två timmar senare. Hm, kan ju säga att det är väldigt jobbigt med så stor omställning på så kort tid.

Jaja, va inte ens det jag tänkte skriva om och nu kommer jag inte ihåg vad jag skulle skriva om.

Har i alla fall legat under täcket hela dagen och glott på Harry Potter 4 och 5. Haha. Måste nog fixa så jag kan se dom andra som är släppta med. Vet inte om det är en eller två. Jaja, lätt att kolla upp. Hade ju inte suttit helt fel med en fet godispåse heller. Haha.

Wei, fick förresten post idag. Men icke något kuvert från Sahlgrenska, bajs på dom. Hade hoppats på kallelse till mina undersökningar, men det dröjer väl, dom kanske väntar på provsvaren från Stockholm. Men läkaren sa att jag skulle göra undersökningarna oavsett. Jaja, det lär jag väl märka. Om dom inte glömt av mig. Jag skulle då inte bli förvånad. Gah. Men nu ska jag inte ta ut något i förskott.

Just det, ni kanske vill veta vad brevet innehöll med. Några av bilderna jag beställde såklart, fast bara 4 av dom, resten dröjer. Här har ni dom förresten.


Such a desire

Hade vart kul att dra och fota någon/några denna vintern med, innan snön hinner försvinna, självklart någon dag med sol. Jag har ju trots allt haft kameran mer än någon vecka nu och lärt mig den extremt mycket bättre än då, dessutom kan jag ju redigera lite bättre. Någon som ställer upp som modell?


Jag har sån lust att fota, måla, inreda, pyssla med inredning. Självklart får jag mina såna här ryck mitt i natten, eller när det inte finns möjligheter till detta, eller när jag helt enkelt har sån brist på ideer så jag inte vet vad jag ska göra. Det enda jag vet är att jag vill, men inte hur. Hade vart så underbart att börja pyssla med övervåningen för jag vet att det kommer bli så bra när det är klart. Jag bara vet det.

I'm done

Total glömde före och efter bilder på Drakens man. Kort blev den i alla fall, blev nog hälften så läng. Han var extremt duktig i alla fall. Förutom att han visste att jag ade godis i fickan så han ville ha hela tiden. När han väl fick käkade han nstan upp min hand med. Min knäppis. Cayenne va lite avundsjuk och fick godis hon med, men utan att käka upp min hand.

I will fly high


Seg dag idag som alltid för mig. Glott på tredje Harry Potter filmen och vart ute i stallet och vart social. Tydligen är jag en vecka efter alla andra med, för två veckor sen var jag två veckor före. Hur hänger det här ihop? Måste i alla fall fixa biljett till Horse Show på söndagen så jag kan gå med dom i stallet. Detta innebr att på lördag ska jag vara med världens bästa Camilla hela dagen! Oh, vad jag saknat henne.

Hur kommer det sig att nästan varje gång jag ska göra ett inlägg har jag inte mer än en mening att skriva när jag ska börja. Men när jag är färdig brukar det vara mycket längre än så. Jaja, det är väl bara bra antar jag.

Hm, funderar på att gå ut i stallet och klippa Draken. Om han tillåter mig till det, annars får jag väl rycka manen och förfrysa om mina händer. Enbart därför jag vill klippa honom, tycker annars det är extremt mycket snyggare med ryckt man.

Jaja, smell you later! Kanske kommer före och efter bild sen. Haha.

Barney <3


Jag har världens mysigaste katt som ligger på mig och även ivägen för datorn. Men ville bara påpeka att Barney e grymt go trots att han är en tjötgubbe väldigt ofta.

Kärlek <3


Jag har extremt knasiga hästar, men älskar dom bara mer för det. Cayenne tar upp framhoven och tigger eller vill ha extrem koll på vad jag gör. Draken vill nästan hjälpa till och borsta, bara allmänt nyfiken på mig, men så extremt söt när han får beröm, man ser verkligen hur stolt han blir när han gör rätt, även om det bara när jag borstar. Som sagt, knasbollar. Men mina älsklings knasbollar.

Har i alla fall bara borstat dom och vart social i stallet idag, har sett på en film med. Nu ska jag titta på Amazing Race och hoppas på att pappa kommer hem med Cola snart. Åhå.

Spring för livet, om du har det kärt


Varför tvingar jag mig själv att titta på melodifestivalen, år efter år, vecka efter vecka? Något enstaka bra band eller bra artist som jag gillar varje år, ändå måste jag kolla på varje jävla delfinal. Åh, jävla traditioner.

Jag är så grymt sugen på att fixa i ordning på övervåningen. Har grymt många ideer och dom blir bara fler och fler. Åhå, skulle kunna bli väldigt fint där uppe efter mycket slit och arbete. Men det kommer det vara värt. I alla fall om jag ska flytta upp. Haha.

More hell


Jag är extremt trött på att mås så här nu. Vad fan är det när man tittar på tv och allting börjar snurra och blir suddigt? Gah. Jag vill reklamera min kropp nu! Jaja, alla planer för dagen har gått åt helvete. Jag ska fortsätta tycka synd dom mig ännu mer och glo på ännu mer tv under mitt varma täcke. Bajs på detta.

Hm, tror inte min dator tycker om mig längre. Kanske för att jag gnäller för mycket.

Another kind of hell

Världens underbaraste Zera <3


Ännu en helvetes natt! Och fortfarande ett helvete. Jag vill bara krypa ihop under täcket och skrika! Skulle egentligen till bästa Linnea och ha filmkväll. Men jag stannar nog hemma. Känns inte som jag är s mycket till sällskap idag.

Näe, nu ska jag tycka lite mer synd om mig själv!

Trök kväll

 

Jag har tråkigt och det är inget bra på tv som vanligt. Kanske skulle komma på fler ideer till övervåningen. Mina ideer där uppe än så länge är att riva en vägg och få ett stort rum av två mindre rum, måla/tapetsera om, fixa en fotostudio till mig, fixa gaderober med dörrar man flyttar åt sidorna och sist hyllor med tygskynken framför. Men innan vi ens kan börja fixa i ordning där uppe måste vi rensa en hel del, är väl sådär fyra normal stora rum som är typ överfulla.

Gah, jag hatar när jag blir så inne i vad jag skriver och helt plötsligt börjar slarva med skrivningen. Skriver e iställer för är, ja istället för jag. Ja, ni hajar.

Konstiga drömmar.


Hm, jag är inte den som brukar komma ihåg vad jag drömmer om på nätterna, men i natt har det vart en hel drös med konstiga drömmar. Dels att jag klippte håret och sen försökte jag bli blond, var verkligen inte snyggt på mig och krävdes en rejäl utväxt och extremt många färningar med jämna mellanrum. Jaja, har ändå ingen tanke på att färga håret så blont. Usch vad fult det var. Jag i platinablond liksom? Nej, tack!
En annan dröm var att jag städade mitt rum och ändrade om mina saker. Tog ner allt från väggarna och hyllorna och la i sängen, den var lite överfull. Sen hade skaffat mig massa lådor som jag la det mesta i. Fast denna drömmen tror jag beror på att innan jag somnade i natt så låg jag och tänkte hur jag skulle sätta upp bilderna jag beställde igår, utan att behöva ta ner för mycket på väggarna. Jag har fortfarande inte kommit på hur jag ska göra.

Tja, vissa tar ledigt från jobbet enbart för att städa. Jag drömmer om att städa. Vet inte vad som är värst. Haha.

Förstoringar beställda.

Saknade är obeskrivbar <3

 

Har beställt bilder nu, tre stycken till mamma som jag hade glömt av. Hon fick ju tre ramar och sen fick hon välja tre bilder till dom jag har tagit. Sen beställde jag fem bilder till mig. Bland annat den ovan på Imba, sen en på Zera, en på Barney, en på Cayenne och en på Draken. Blev så eftersom det var fraktfritt. Bara 50 kr för alla som va förstoringar.

Sötnöt


Haha. Barney är för söt. Han låg och sov på en kudde i min säng. När jag suttit i sängen ett tag reser han sig och smyger sig fram till mig. Kollar på mig med frågande blick, typ "får jag lägga mig här?", sen bara slänger an sig ner mot mitt ben. Myskatt. Var sötare än vad det låter.

Motsatsen


Det lockar verkligen inte att bege sig ut idag. Vet att vi har en is backe och jag vet att jag kan vara klantigheten själv väldigt ofta. Känns bättre att hålla sig inne och glo på tv då. Sen tror jag att jag håller på att bli sjuk, skulle verkligen inte förvåna mig. Är säkert den nya medicinens fel, säkert på grund av den som jag har grymt ont i magen med. Jaja, det tar ju ett par veckor för den innan den har någon inverkan tydligen, har den inte haft nån verkan om en månad blir jag sur och slutar ta den och vägrar ta någon annan ny variant. För ibland känner jag mig som en labbråtta. Dom hittar inte felet på mig, men ja, då kan dom ju passa på att testa massa mediciner på mig istället. Jag som kan vägra att ta panodil när jag har huvudvärk eller feber för att jag inte tror på att det ska fungera, vilket ofta brukar stämma på mig. Jaja, bara massa gnäll nu med. Haha.

Årets första.

 

Precis ätit årets första semla. Va gott som alltid. Men blä vad illa jag mår nu. Usch, och jag som redan mådde illa.


Fick ett ryck förut idag och började redigera bloggen. Men det ville inte bli som jag ville så jag gav upp efter en stund. Men självklart fick jag ett nytt ryck och nu blev det nästan som jag ville, men jag är mycket nöjd ändå.

Inside!


Jag har hållt mig inne hela dagen, Drakens man får ryckas någon annan dag. Har ju kommit massa snö under dagen och det innerbär att man inte ser var man kan gå i våran isbacke! Om jag hade gått ut hade jag antagligen åkt på rumpan ner efter att jag trillat. Så jag skippade det. Men mysa inne med Zera och Barney (inte samtidigt) duger mycket väl det med.

Att vänta är nog en av dom värsta sakerna jag vet. Jag vill få tid till undersökningarna, jag vill få svar på proverna jag lämnade in igår, jag vill att medicinen ska börja hjälpa. Men framför allt vill jag veta vad det är för fel på mig. Herregud vad jag tjatar om det. Jaja, ni får stå ut i några veckor till.

Hoppas förresten att ni haft en bra dag!

Tvspelsweb tävling! Tema: Färg

 

Man kan vinna en silver och vit reflexskärm hos tvspelsweb som jag är grymt sugen på att vinna så jag kan ta bättre bilder, framför allt till användning vid porträtt fotografering. En sån här är priset http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-silver-vit-110cm-p-1977.html

Jag ser det snöar

 

Det har snöat halva dagen idag. Jag som inte ville ha någon mer jävla snö. Jag vill ha vår, vill att isen ska försvinna. Vill rida utan att Cayenne blir hyperstressad av halkan. Gah.

Min rygg är fortfarande paj, men magen känns lite bättre. Hade ju något som var galet mellan skulderbladen igår med, men det är borta, har i alla fall inte haft ont där idag. Tänker inte gå ut och mocka med tanke på ryggen så hästarna får vara ute längre idag. Kanske går ut och fixar Drakens man sedan, om den inte är för blöt av snön.

Kanske kolla ut om det är någon i stallet så jag får vara lite social idag. Ovanligt? Näe, inte direkt.

No more!


Jag borde verkligen fota ännu mer, har inte så många bilder att lägga upp. Vid varje inlägg ägnar jag den mesta tiden att hitta någon bild. Haha.

Jag hoppas verkligen jag får tid för dom där undersökningarna väldigt snart så jag slipper gå och oroa mig för dom, för det är inget jag ser framemot. Vill bara veta vad felet är på mig nu!

Jag har på nyheterna i bakgrunden, orkade inte byta förut. And guess what? Coca-Cola har tydligen släppt sitt hemliga recept nu. Så vad säger ni? Leta reda på det och göra egen cola? Haha, säg till när ni hittat det.

Pissed off!

 

Jag är rätt så förbannad just nu! Vad fan vet dom egentligen. Vilket jävla skitsnack från deras sida. Gah! Tänker inte ta upp här vad det handlar om. En del kommer ju få höra det ändå.


You are my sunshine!


Vaknade vid 10 idag. Tidigt för att vara jag. Ja, i för sig gick jag inte upp förän 2 timmar senare. Har nyss vart på Sahlgrenska och lämnat prover, sen åkte vi till apoteket. Hm, jag ska käka antidepresiva för mina bukbesvär. Bara en fråga. Hur tänker dom när medicin för deprission ger ökade besvär till en början? Typ självmordstankar ooch så vidare. Jaja, borde ju inte drabba mig för jag tar väldigt små mängder.

Hoppas jag slipper uppleva denna natten som var en gång till. Fy fan vilken smärta, och vilken jävla kramp i benen, det värsta jag vart med om. Men är det den sjukdomen som läkaren kanske trodde så är det väl inte sista gången det händer. Fuck, jag vill veta vad det är för fel på mig och framför allt att man kan göra något åt det och jag blir helt bra. Bajs på detta.

Jaja, skit samma. Funderar på att glida ut i stallet ikväll och ta tag i Drakens man. Om det inte blir fruktansvärt kallt om ett par timmar.

Världens bästa papi.


Som jag nämde i förra inlägget är jag inget för alla hjärtans dag. Precis som min pappa. Okej, kanske inte denna gången, han överraskade mig med såna här järtan förut. Lite gulligt av honom. Vet inte vad jag skulle göra utan honom. Han ställer alltid upp och finns där. Oavsett hur överjävlig jag är och hur dåligt han än mår. Jag har världens bästa pappa.

Hm, och han kommer inte ens läsa detta. Men hey, någon av er som läser min blogg kommer ju ändå berätta att jag ar skrivit detta. Hör ju ofta att saker är lästa om här på bloggen eller min facebook innan jag sagt något av det muntligt. Haha. It's the way we do.

Stallet


Vart ute i stallet i ca tre timmar nu, kom in för en liten stund sen. Fick till oc med borstat båda hästarna utan någon spark på handen av draken eller att händer förfrös även om de inte var långt ifrån. Hade ryckt Draken man med om det inte va så fruktansvärt kallt om fingrarna.  Får bli någon dag när det är varmare och hans man inte r blöt.

Har jävligt ont i ryggen idag med, käns som något är galet, men sitter helt fel för det. Hoppas på att det är bättre snart. Det värsta är att jag tror jag kommer få fruktansvärt jävla ont i magen snart. Ryggen har blivit värre när jag fått ont i magen. Bajs på det. Jaja, det märker jag väl.

Förövrigt tycker jag att alla hjärtans dag är tråkigt och överskattat. Ännu ett trick från affärerna att få sålt med skit.

Slapp dag


Jag är på ganska gott humör trots att jag har haft ont sen i natt, är trött och orkar inte göra ett piss i princip. Bara legat och glott på tv idag. Jo, lämnat återbud till gyn mottagningen med, känns lite onödigt att gå dit liksom.

Hoppas jag kan somna tidigt idag, eller ja, tidigare än vad det vart dom senaste dygnen, vid 3-4. Somnar jag inte får jag väl redigera och fixa bilderna från i fredags, alltså på Viktoria, sötskiten. 

Måste försöka få bilder på mitt ärr på armen med så jag kanske kan få lite pengar för det. Det syns ju trots allt väldigt väl, enligt mig.  Vet folk som fått 10000 för mindre, så bör ju iaf kunna få något sådant. Haha. Jaja, jag får se, jag får se.

Om livet vore en dans på rosor


Jag dansar på rosor, men faller bara ner på taggarn.

Jag är trött och har extremt tråkigt just nu. Jag kan verkligen inte släppa den där sjukdomen läkaren trodde att jag kunde ha, även om chanserna är små då det är ca 1000 sjuka i hela Sverige. Men har jag den så skulle det förklara varför jag haft ont så länge. Började med en attack som blev felmedicenerat och triggade igång fler och fler i ett par månader. Dom smärtstillande jag fått på akuten tidigar får jag absolut inte ta längre. Jävla läkare, kunde dom inte tänkt på det tidigare. Bajs på detta. Men som sagt är ju risken vldigt liten för att jag har den sjudomen, kan ju vara något helt annat. Men på något sätt känns det rätt skönt att äntligen ha någon möjlig diagnos.

Kalas kväll.

 

Kom hem från mami för en stund sedan. Bror och ena systern med familj var där med. Trevligt. God mat och halvfrunsen tårta. Tja, snabb sumering av kalaset. Mami blev också glad för presenten, tre ramar och massa bilder att välja mellan, nu ska jag bara beställa dom tre hon valde. Lite läskit att hon ville ha dom tre som jag hade tänkt från början.

 

Åh, lilla Viktoria är så söt. Kommer bildbomb på henne imorgon förmodligen, eller någon annan dag snart.


Gah

Jag har vart duktig idag, mockat, fixat vatten och lagt in hö åt mina hästar idag. Inte ofta det hänt det senaste. Oj, okej, nu låter jag som jag helt skitit i dom, haha. Borstade även Cayenne, gick oc va social i andra stallet och kom på att det kanske va dax att gå in och göra sig i ordning för att åka till mamma. Hinner inte slå in presenten heller ju, men jag tror hon överlever. Måste bränna en skiva innan jag åker med.  Jaja, bråttom nu. Gah. Hej då.

Grattis mami!


Idag är ingen vanlig dag för idag är det mammas födelsedag. Grattis till henne igen. Hela 60 år blir hon. Kalas är det i kväll med familjen.

Jag har tråkigt ch funderar på om jag ska gå ut i stallet och mocka, handen känns ju mycket bättre idag så det ska nog gå. Hm, ska nog gå ut nu, verkar ändå inte vara något annat som händer. Ha det bra så länge!

Just another night


Gick ju sådär med att sova vid midnatt. Jag är fortfarande vaken och ganska pigg, eller i alla fall piggare än förut. Suck, som vanligt då alltså. När jag vaknar kommer jag vara fruktansvärt seg och bli förbannad över att klockan är för mycket och jag kommer få stressa för att hinna med innan mammas kalas. Grattis på födelsedagen, mami! Jag får inte glömma slå in hennes present heller. Okej, jag kanske kommer dit med en plastpåse bara för det. Haha.

Early Night

 

Sitter och gäspar och tittar på Scrubs. Kanske sova efter det? Tidig kväll för mig idag. Eller, ja, tidigt och tidigt, fö mig som annars har somnat vid 4-5 det senaste så är det tidigt med midnatt. Så God Natt!


Fantastic Four

 

Sitter och glor på The Fantastic Four, tja, den är väl sådär. Sett den för många gånger nu. Efter denna börjar Scrubs vilket är ett måste för mig. Trots att jag sett alla avsnitten.

 

Min hand är förövrigt bättre än igår, men har fortafarande ont i den och har lite mindre rörelse än normalt. Borde vara bra om några dagar.


The hospital.


Kom hem från sjukhuset för några timma sedan nu. Som jag sa tidigare, "dom ar inte hittat felet och obehagliga undersökningar krävs". Jo, jag hade rätt såklart, men läkaren hade en trolig sjukdom som stämde ganska bra in på mig. Vi får väl se om en månad. Suck, vilken tid allt ska ta. Prover ska i alla fall lämnas som ska skickas till Stockholm, på ett sett hoppas jag att dom är posetiva så jag äntligen har en diagnos. Självklart var jag ju tvungen att googla på det och det mesta stämmer verkligen in på mig. Men, ja, jag får se, jag får se.

Äntligen

Doh. Ska strax till läkaren. Hoppas verkligen dom hittat felet på min mage, men det lär dom väl inte gjort. Jaja, berättar mer när jag kommer hem. Ska köpa present till mammi, som fyller år imorgon.

Haj då så länge.

Natti natt.


Jag är hemma från akuten, utan gips. Var som tur va ingen skelettskada, misstänkte att jag hade en spricka, men icke det. Va där i ca 2,5-3 timmar, rekord nästan. Fick träffa läkare efter 5 minuter, röntgen efter 20 min, inklusive gå en bit för att komma dit, resten av tiden satt jag och vänta på läkaren. Hade jag stannat kvar på Mölndal ca 2-3 timmar tidigare så hade jag väl i bästa fall kommit hem nu med. Så, ska nog börja ty mig till Kungälv med alla mina klantigheter.

Förresten snöar det som jag vet inte vad. Jag vill ju inte ha mer snö.

Nä. God natt! Nu måste jag sova så jag vaknar innan jag ska till läkaren.

Pain



Nu har jag vart på akuten, åkte dit och vände i princip för att det var så mycket folk. Det värsta är nog att jag måste åka in igen ändå för det gör så fruktansvärt jävla ont i handen och jag har dålig känsel i fingret. Fan, fan, fan. Han som jag träffade där tyckte jag skulle åka till min vårdcentral. Ett ställe jag absolut inte vill åka till. Hemskt egentligen att jag hellre åker till akuten än till vårdcentralen. Men, men. Får väl se om jag åker tillbaka om ett par timmar eller inte. Bajs på detta.

Alltid är det något.


Det är fan inte mycket med mig idag. Har haft ont i ryggen sen strax efter jag vakna, handen blir inte bättre och ja, magen är som den är. Morr. Tog värktabletter förut och dom hjälpte bara lite för handen, tanken va att magen och ryggen skulle bli lite bättre. Suck. Funderar på om jag kanske måste ta en tur till akuten ikväll. Alltid är det något liksom.

Förresten ska jag äntligen till läkaren imorgon. Men nu ska jag fortsätta med mitt tv tittande.

For what it's worth


Helt otroligt hur omogna vissa kan vara!

Va ute i stallet förut, tänkte va snäll mot pappa och försöka mocka, men så kom några till stallet när jag öppna ytterdörren så gick och va social ed dom istället. Som vanligt. Dessutom hhade det nog inte gått så bra att mocka med handen. Har haft fingrarna tejpade och handen lindad, speciellt över knogarna och det har faktiskt hjälpt lite.

Jag måste fixa biljett till horse show väldigt snart med. Typ liten påminelse till mig själv.

Som en ring på vattnet blir större

God morgon. Eller ja, god förmiddag kanske jag ska säga.
Vaknade för en stund sen, tidigt för att vara mig nu. Dödade den första spindeln för i år. Tacka fan att jag har svarta väggar så dom inte syns, den va på min gardin nu. Barney tittar fortfarande på mig som att jag är livsfarlig och kommer slå ihjäl honom med. Den lilla knasen.

Solen lyser och det vore perfekt väder för att gå ut och fota om det inte blåste så fruktansvärt ute. Förhoppningsvis kommer det inget regn så jag kan ta tag i Drakens man idag. Om inte knogen förhindrar det vill säga, men de tror jag inte.

Hey

Ge mig sommar!



Har precis duschat och funderar på om jag ska glo på någon film. Hm. Jaja.

Mitt knoge gör ont och jag kan bara använda fingret mindre och mindre. Bajs på det. Får väl ge det några dagar innan jag uppsöker läkare, för dom är jag trötta på vid det är lagret. Jag kan ju glömma att rycka Drakens man dom närmaste dagarna i alla fall, men går nog att klippa om inte han blir allt för uppjagad av det. Anledningen till att jag inte gjort det idag är för att hans man var helt pisseblöt av regnet och jag var slut efter att vi tömt boxarna och mockat hos Draken.

I did again

 

Aj, min hand.

Har precis kommit in från stallet. Hjälpte pappa att tömma halva Cayennes box, lite i Cocos och mockade hos Draken. Borstade mina hästar med. Draken är inget fan av att man krafsar hovarna i oxen, andra gången han lyfter på motsatt en och sparkar mig på handen, första gången var det fram, denna gången bak. Snacka om fullträff på ena knogen och nu har jag svårt att röra fingret. Jaja, min vanliga klantighet.


Snöblask



Har jag sagt att jag inte tycker om snö? Halv snöstorm här för en stund sen. Ser inte ut som det lagt sig så mycket, bara lite. Förhoppningsvis försvinner det snart.

Jag funderar på att gå ut i stallet och börja tömma Cayennes box, det tar ju ett tag och pappa har inte kommit hem än. Dessutom står hästarna och hänger vid grinden, eller i alla fall nyss. Så för att dom inte ska komma in allt för sent så borde jag gå ut.

Hjerteknuser

 

God morgon. Har sovit ca en och en halv timme i natt. Vart vaken sen 3 i natt och jag har så fruktansvärt tråkigt. Kanske borde sätta på någon bra film och bädda ner mig under täcket. Vi får se, vi får se.

 

Pappa sa nyss att hela stora stallet var översvämmat eller ja, Drakens box hade antagligen klarat sig. Men både Cayennes och Cocos box måste tömmas. Stackars Cayenne som fick stå i vatten läckan, hon stod in knödd i ett hörn och vattnet bara sprutade. Stackarn <3

 

De enda planerna jag har för dagen är att frisera mina hästar, eller i alla fall Drakens man, Cayennne tappar ju halva sin på vintern så den ska jag göra så lite som möjligt med nu. Men är lite orolig för hur det ska gå med Draken, vet ju inte alls hur han är att rycka och om det går eller om jag behöver klippa. Behöver ja klippa kommer han försöka komma undan, i alla fall nära huvudet. Klippa öronen kan jag ju glömma.

 

Jaja. Ha den bra dag!


Horse Show


Hey, hey, hey. Sitter i sängen och tittar på Amazing Race och skriver inköpslista till Horse show om två veckor. Så att jag inte glömmer köpa det jag hade tänkt och kommer på det när pengarna är slut. Typiskt mig att göra det. Är en del till Draken som behövs trots allt. Ska till mässan med Camilla på lördagen och på söndagen ska jag på Horse Show med två i stallet tror jag.

Ompa til du dör


Dåligt uppdaterande under dagen. Men har knappt vart inne på datorn, har bara legat i sängen och glott på film, bland annat Girl, interupted och The Guardian. Har förresten upptäckt ett grymt bra band under dagen, tittade på Skavlan där det var ett band som spelade. Åhå, vad bra. Lite udda, men ändå. Nu undrar ni säkert vad dom heter med och dom heter Kaizer Orchestra.

This picture.

 

 

Trots att jag har extremt många bilder på datorn känns det som att jag har brist på bilder. En del orkar jag inte redigera och fixa i ordning, trots att det bara tar någon minut per bild, dessutom tar jag de flesta i båda jpeg och raw format. Men nu har jag ändrat så jag bara tar i raw format, för då måste jag ju redigera dom för att lägga in dom. Men egentligen föredrar jag ju när bilderna blir perfekta utan redigering. Och det värsta är ju när bilder är överredigerade, uscha.

 

Förresten hatar jag att det är halvstorm ute. Jag blir ju inte mer motiverad att försöka pallra mig ut i stallet precis, dessutom funkar knappt min tv utan att hacka. Bajs på det. Kanske glo på någon mer film i stället, har ju redan kollat tre sen jag vaknade vid 14.

 

Ha det bäst!


Sött




Några av bilderna jag tog i stallet. De flesta blev på Draken eftersom ljuset var bäst där och han är så tacksam när man tar kort på honom. Måste säga att mina hästar är extremt söta och roliga när dom blir avundsjuka <3 Ena gör nästan vad som helst för att få uppmärksamhet, medan den andra bara glor på en med öronen bakåt som man behöver fjäska lite med, haha. Men sen så är man bäst typ.

Nu ska jag titta på Drakarnas rike som började nyss. Ha de bäst!

Going out

Åh, det va riktigt skönt att få sova lite förut. Nu funderar jag på att pallra mig ur i stallet och ta med kameran och terra hästarna lite, eller om det är någon därute terra den/dom. Höhö. Ett problem, det är glashalt på sina ställen. Bilder kanske kommer senare.

Every you every me


Regn



Blev som sagt inte många bilder, dessutom bara dessa två som jag blev nöjd med.

Hm, funderar på att sova ett par timmar för att orka något sen.

Battle for the sun

Jag va påväg ut förut. För att fota för en gångs skull, för solen lös och så. Men några sekunder senare spöregnade/haglade det, så fotade några få bilder inne. Dessa bilder kommer förmodligen upp senare. Solen lyser ute och det verkar inte vara några gråa moln. Men näe, nu orkar jag inte. Får se om solskenet håller i sig och om jag tar mig ut lite senare. Hade ju vart extremt mysigt att gå ner till havet och fota i detta vädret. Men nej tack. Har ingen energi alls. Har hittat grejer att rita i stället. Så jag ska försöka färdigställa en av tatueringarna jag vill ha istället.

I want you to want me

Jag saknar mitt röda hår!

Jag mår lite bättre nu. Har glott på 10 orsaker att hata dig. Vet inte varför jag tycker om den så mycket. Kanske för att den är grymt bra. Känns ju mest logiskt. Haha.

Sovit har jag inte heller gjort nåt sen igår. Kanske ett bra tillfälle att få rätt på dygnet. Jag ska med andra ord inte sova förän ikväll. Men det finns ju stor risk att jag gör det när jag ligger i sängen under mitt varma täcke och glor på film, tittar på tv eller har datorn framför mig med idag väldigt lugn musik, Letters to cloe, ni vet från filmen jag nyss nämde.

Nu ska jag se om jag kan hitta någon mer grymt bra film i min samling.  Så, ha det bäst!

Not so damn good

Camilla, jag saknar dig till max! <3

 

Det har snöat. Jag kan inte sova. Jag gråter. Fattar inte hur jag kan va inne på datorn, speciellt inte skriva här. Kort: JAG HAR JÄVLIGT ONT! ondare än vanligt. Bajs på det.


Miip


Madrid 2008. Åhå, jag vill tillbaka.

Om en vecka har jag vart hos läkaren. Antagligen kommer dom inte då veta felet utan jag kommer väl få ny tid till en del undersökningar. Så om en månad eller två så kanske dom vet vad det är för fel på mig. Gah. Jag är trött på att vänta.

Hm, funderar på att ladda ner Photoshop. Någon som har koder och så dom vill dela med sig av? Så man slipper betala massa pengar som inte jag har.


Not so good


En av de första bilderna med systemkameran

Okej, jag mår fullkomligt skit idag (som varje dag) så jag tänker bara ligga i sängen och glo på film. Nej, jag har inte fotat något idag och kommer förmodligen inte göra det heller. När The legend of the seeker är slut tänker jag sätta på någon bra film och krypa ner under täcket.

Vissa saker funkar inte alltid.


Jag har sjuk humor och uppskattar verkligen humor i vardagen. Ibland är min humor så konstig att ingen fattar. Men vissa saker ska man verkligen inte skämta om med mig. Om jag försöker vara seriös och berättar om en sak jag tar på största allvar så ska man inte försöka skämta bort det. Om man såklart inte vill göra mig på dåligt humör. Visst man får gärna skämta om det, men inte när jag är orolig och seriös med det, inte just då i alla fall.

Sorry, var bara tvungen att påpeka det eftersom det nyss hände. Hm, kanske dags att sova snart.

DOH

Fasen, glömde ta med mig kameran ut i stallet nä jag var ute idag. Det var ju lite dumt. Får försöka pallra mig ut imorgon med och komma ihåg kameran. Om vädret tillåter så kanske jag pallrar mig ut tidigare. Synd bara att det är isbana på vissa ställen. Var på väg att trilla förut när jag stod stilla där det va lite lutning. Fast det hade väl vart min vanliga otur i såna fall.

Zera <3


It's you and me against the world

Ett sent första inlägg idag.


Vaknade sent idag som vanligt. Har vaknat flera gånger av att jag smällde huvudet i väggen. Hm.

Har i alla fall vart ute hos mina hästar idag. Åh, kärlek till dom. Borstade och hade mig bara. När jag var kvar satte jag mig på huk inne hos dom och bara var. Dom är så knäppa och underbara. Cayenne skulle bara puffa på mig och äta det höt jag höll på med. Draken bara kollade på mig som om jag var knäpp. Märks att han inte blivit så bra behandlad innan. Fick mig även ett skratt av Cayenne, ja, vissa känner ju till hennes gamla diva fasoner. Hon började med dom idag med när jag skulle lägga på täcket. Hon skulle ju aldrig göra något för att skada mig, men ändå blir hon så sur och hugger när saker inte sker som hon vill.

Var även en hovlsagare och skodde lilla gamlingen Coco. Nämde för Cocos ägare att Draken fick omkull hovlsagaren. Han blir ju uttråkad och sen vet jag inte hur han blivit behandlad i Lettland. Detta hörde hovslagaren och han sa att man brukar hänga upp benen på dom när dom ska skos där, eller i alla fall bakbenen. Det skulle ju förklara varför Draken inte litar på en fullt när man ska lyfta hovarna och då speciellt bak. Hm, har dom inget vett i skallen? Hästar är individer precis som människor även om vi inte alltid förstår varandra. Dom har känslor och förstår dom med.


Wherever we go, it's you and me.



Sitter med Barney i knät och glor på en kass film samtidigt som jag tänkte berätta om en del mål med Draken framöver.
  • Först och främst komma igång med träning för tränare.
  • Lita på varandra i ridningen som vi gör från marken.
  • Vara med på många clear rounder och klubbtävlingar.
Lite mer långsiktigt. 2012:
  • Vara med i Bohuscupen, hoppning eller dressyr. Eller kanske ridsportallsvenskan, beroende på hur allt går.
  • Kvala till Agria hoppet och helst komma till final.
Det känns som att det är väldigt realistiska mål i alla fall. Men självklart hade det ju inte vart helt fel att komma ännu längre och bli ännu säkrare i min ridning. Men dom målen tar jag längre fram. Dessutom vet jag ju inte hur allt kommer utveckla sig med min mage.

Camilla som tagit denna charmiga bild på oss


I belive in dragons


Börjar bli dags att uppdatera fotobiblioteket har jag upptäckt. Får försöka pallra mig ut i stallet imorgon om vädret tillåter (och magen). Har jag tur kanske min Drake får sig ett ryck i hagen och hoppar ut igen och jag lyckas fånga det på bild. Haha,  nej, han får gärna stanna kvar i hagen. Men hellre att han hoppar över än spränger tråden och skadar sig. Förresten börjar snön och isen försvinna har jag sett från mitt fönster. Så snart kanske jag kan sätta igång skitarna igen. Yay <3

Min vackra man (Draken), även han är matvrak, redan 5 minuter efter vi hade fått hem honom.


Borde kanske sova

Klockan är strax efter 5 och jag är fortfarande vaken. Försökte sova för några timmar sen men det gick inte. Magen har vart förjävlig sen jag vaknade ungefär och bara blivit värre. Fortsätter det så här måste jag nog ringa och se om jag kan få en tidigare tid eller eventuellt besöka akuten IGEN. Det sista undviker jag helst.

Jag har inte gjort ett piss i natt, ändå har natten gått mycket fortare än dagen. Undra vad det beror på. Hm. Jaja, jag är glad att jag har en Barney i alla fall. Han ligger brevid mig och sover och verkar inte ha något emot att jag väcker honom titt som tätt. Han bara älskar när han får uppmärksamhet så. Den lilla skiten.







RSS 2.0