Städat!

Städat rummet nu med bara en hand. Väldans jobbigt kan jag lova. Var extremt stökigt. Men nu är det rent i alla fall och jag är extremt trött.

Ska åka till sjukgymnasten om en timme och hämta en grej. Sedan blir det till att slappa hos mamma i några timmar till sis och Saga kommer till götet. Träffa dom andra syskonen med och fika på Centralen innan mamma kör hem oss. Nu kan dom inte gnälla på att jag har det stökigt. Höhö. Hade btw två tavlor som  jag tröttnat på, så har suttit två kvällar i rad och pillat och fixat nya. Även om dom ser väldigt enkla ut så  var det extremt pilligt. Lixom, sitta och skära ut små bokstäver på färgat pappaer tog tid. Men resultatet blev jag helnöjd med. Kanske lägger upp bild på dom sen.

Har dessutom inga rena kläder att ha på mig! Dagens i-landsproblem, jag vet. Men, men, nåt kommer jag väl på att ha på mig.


Veterinärbesöket.

Vart hos på kliniken med tjockisen nu. Såklart visade hon inga tecken till att ha ont och självklart gick hon knappt orent. Så typiskt henne. Men det blir i alla fall behandling i 10 dagar och vila i 14. Så får vi se sen om hon fortfarande håller på. Funderar på om hon håller på då att kanske ta henne till kliniken i Slöinge där dom har extremt duktig veterinär som verkligen ser om hästen går lite orent. Alltså den veterinären som inte godkände den hästen jag egentligen skulle köpt, tur i oturen. Haha, vägde förresten Cayenne idag med, herregud, 600 kg idag och på Skara för ca 2 år sedan vägde hon 480 kg. Någon har blivit tjockis av all vilan! Men nu har jag i alla anledning till att kalla henne tjockis. Men dom på kliniken idag tyckte i alla fall att hon var väldigt fräsch för att vara 20 år och gammal hopphäst. Alltid något posetivt.

Keep on dreaming

Jag vill börja förverkliga mina drömmar nu!

Tyvärr är det något omöjligt för mig för tillfället. För att uppnå min drömm så måste jag jobba med hästar. Som sagt inte möjligt när man är skadad. Men en dag ska jag uppnå mina drömmar, för det är inget omöjligt! Jag kan ju i för sig läsa upp en kurs som jag måste ha för att komma in på den utbildningen jag vill sen.

Imorgon ska jag som sagt till veterinären med Cayenne imorgon ooch jag fasar redan inför det. Jag vill verkligen slippa mer besök med henne där. Får hoppas på att det inte är något allvarligt utan är lätt att behandla. Det hjlper ju inte att hon börjar bli gammal heller.


Snyggaste rumpan!


Oops, I did it again

Oj. Över en vecka sedan nu. Fram tills i torsdags har jag inte haft någon ursäkt. Har helt enkelt vart massa i stallet och glömt av bloggen. Sen i torsdags har jag i alla fall en bra ursäkt, för självklart har jag skadat mig igen.

Tja, bra timing att skada axeln/armen när man hoppar på kryckor? Nja, knappast. Tror dessutom jag pajat en grej i det friska knät. Mjo, kunde ju gått bättre. JAg skulle rida Draken var tanken, men jag ångrade mig. Men gick ut och skulle rida ändå. Gick bra tills jag skulle hoppa upp. Jag måste ju använda pall när jag ska upp. Men sadeln gled runt och pallen välte vilket slutade med att jag låg på marken. Var så illa att dom andra som var med fick ringa ambulans eftersom jag hade så ont så jag inte kunde resa mig. Första timmen på akuten gick fort, fick ett rum, träffade läkaren, fick vara i "vänthallen", in på röntgen, sen tillbaka till ett rum. Jag var i chock. Men ja, sen fick jag vänta 6 timmar till. Men, men, återbesök om ett par veckor i alla fall.

Tja, nu kan jag inte använda armen och känner mig väldigt handikappad. Bara att testa den nya grimman på Draken var jättesvårt.

Cayenne är förresten "halt", ska till Åby kliniken med henne på Tisdag. Hoppas på att det inte är något allvarligt. Jag fattade inte att hon hade ont förän hon stegrade och höll på när jag försökte arbeta henne i paddocken. Hoppas, hoppas verkligen inte det är något. Min lilla älskling! Åh, börjar nästan grina av detta.

Haha, förlåt, men Zera jagar sin svans nu! Knashund!

Underbara Drake!

Har precis kommit in från stallet. Har ridit världens bästa Drake! Tanken var att jag skulle skritta ut med tanke på att han stått i en månad typ, förutom den skritturen häromdagen. Men det blev ett skrittpass i paddocken. Märktes inte att han stått alls. Duktiga killen! Men jäklar vad jag fick driva med sättet, hey träningsvärk imorgon.

Gammal bild på mig och Daken som Camilla tagit.


Helgen

Dags att uppdatera igen kanske?

Torslanda Festivalen var ungefär som förväntat, inte mycket att ha. Amaranthe var helt okej trots otroligt kasst ljud och extremt liten scen, 6 pers som ska trängas på en liten scen brukar inte bli bra. Tja, sedan blev det inte så mycket mer gjort. Åkte till Camillas pojkvän och glodde på någon film tror jag, sedan åkte vi och lämna bilen och sedan tillbaka. Väl där glodde vi på en halv film. Men vi var ju inte tillbaka förän strax innan 00 så vi/Camilla däckade.

I söndags åkte vi och hämtade bilen igen. Hämtade upp Linnea på väg till mig och gav oss sedan upp i skogen för att fota. Allt kändes lite stressat vilket resulterade i att jag blev stressad och lätt irriterad. Hjälpe ju inte att man kokade av värmen heller och helt vindstilla där vi var. Men förhoppningsvis kanske vi kan göra om dagen och ha längre tid på oss. Jaja, sånt som händer.

Red förresten Draken i förrgår, tanken var att jag skulle rida honom igår och idag med. Men igår var jag på kasst humör så det hade bara slutat i kaos. Idag har jag ont, är trött och på kasst humör, men inte som igår.


Bättre vänner får man leta efter!


Torslanda Festivalen?

Bild från google!

 

Sitter och väntar på att Camilla ska komma och hämta mig. Ska bort till Torslanda Festivalen som är idag och kolla om Amaranthe är något att ha. Det lilla jag hört så verkar dom ju bra i alla fall. Se om festivalen är något att ha med, är ju i alla fall gratis. Men hade vart roligare att dra på riktig festiva i sommar, men pengar och knät stoppar mig. Sen sover jag hos Camillas pojkvän som är iväg över natten. Höhö, jag vill spela tv spel.

Tråkig sommar och knäppa djur



Hade vart helt underbart att kunna cykla ner till havet och bara lata sig där hela dagen. Men nej, mitt jävla knä. Verkar ju som det blir kryckor hela sommaren dessutom. Seeegt. Tja, min sommar kommer ju inte bli så livad och rolig.

Jag vill tillbaka till förra året, det var det bästa på länge. Massa festivaler konsert, Stockholm och inte att glömma 3 nya djur på mindre än ett år, tja på ett halvår typ. Helt underbart att alla tre är översociala med. Jaja, om inte annat kan jag ju gå ut och sätta mig mitt i hagen och gosa med knäppa hästar och kanske en konstig katt. Nästan så jag är sugen på det nu bara för det.


Btw, var med pappa till stan förut, han skulle hämta bröd. Så vi passade på att åka till Naturnära och köpa en flughuva till Draken eftersom hans ögon rinner och han kan inte ha den i full som vi redan hade. Köpte även en ny till Cayenne med öron eftersom hon blir mer irriterad vid öronen än ögonen. Blev även bra flugspray och hundmat till den kräsna skiten. När vi ändå var inne så passade vi på att köpa blommor att ha i tunnorna vid vägen. Höhö, slutade med att jag bestämde alla. Tror pappa var ganska tacksam för att han slapp det, haha. Nej, men jag tror det blri snyggt. Men öhm, alla var rosa förutom en som var orange, men den ska vi ha på en av altanerna.

Vissa saker gör inte om man vill

Jag har fått en tid till röntgen av knät nu. Förhoppningsvis får jag en återbesökstid mycket tidigare. Ska väl ringa ortopeden nästa vecka och hoppas på att få en tid väldigt snart efter den inbokade tiden.

Draken har fått på en ny sko idag med. Han tappade ju en efter att hovslagaren var här för en vecka sen och slog på en annan som han tappat. Haha, duktig häst. Mip, hans ögon är inte trevliga heller, rinner och har sig. Tyvärr hade som ingen flughuva på hästaffären på torget i hans storlek. Får åka in till stan imorgon och fixa en. Nackdelen med en stor häst. Vill ju hellre ha en flughuva än flyways eller vad dom nu heter. Flyways kan jag ju verkligen inte ha på Cayenne för dom lägger sig i ögonen på henne så hon blir bara mer irriterad i ögonen. Det kan ju inte flughuva göra, enda nackdelen med den är att den kan ge skav. Får vara mycket ludd på så är det ju inga problem.


1 Juni




Vad fan har jag gjort idag då? Ingenting såklart. Har helt glömt av att jag kunde redigerat alla 141 bilderna från igår. Glömde även av att ringa sjukgymnasten och ett annat samtal. Såklart har ortopeden glömt ringa mig. Hey, hon skulle ringa i måndags och idag är det onsdag, imorgon på en röd dag lär det ju knappast heler ske. Nja, lutar nog mot aldrig? Haha, jag är på bra humör? Nja, knappast. Har precis skrivit en sur insändare till Torslanda Tidningen. Men nu är jag i valet och kvalet om jag ska skicka in den. Många idioter här ute skulle ju behöva den i alla fall.

Väntar på maten, mumma, grillat. Finns inte mycket som är godare än grillat kött, eller om man hade egengjord potatissallad med egna färskpotatisar att det varit helt perfekt. I väntan på maten tnker jag glo på någon playkanal på datorn. Smell you later!






RSS 2.0