Filmtips?



Hey, hey, hey.

Jag vaknade för snart 2 timmar sen. Hm, dags att få ordning på dygnet igen? I för sig har jag ingen anledning till det.

Jag har tråkigt och inget att göra på dagarna. Någon som har något bra tips på film eller serie jag kan följa på nätet? Då skulle jag ju i alla fall ha något att göra när jag får extra tråkigt.


Tips på tävling

Gå in på http://se.mrdeal.com/prize/blog/lbwhnk och du har chans att vinna en resa, en iPhone, en Canon EOS 500D, en iPad, ett PS3 Slim, biobiljetter eller ett presentkort. Själv vann jag ett presentkort.

Going back in time

Jag har extremt tråkigt. Ingenting på tv och jag har brist på fantasi när det gäller att måla. Skulle ju kunna läsa, men det orkar jag inte. Får väl redigera massa bilder eller något i stället. Bjuder på några oredigerade från Öland i somras så länge.

 

Kolla till vänster ^^






En dag ska jag fan ha en egen :D

A dream comming true again

Draguns (Draken) och jag. Camilla som fotat och gnäll inte på mina händer.


Kom nyss att tänka på när jag letade häst senast. Hur säker jag var på Hitch Hiker, fux, valack, 163cm i manken och bara 4 år. Blev helt förälskad när jag såg bild på honom, blev ännu mer kär när jag såg filmerna. Han verkade så perfekt. Då ska vi inte tala om när jag provred honom. Första gången jag red en unghäst. Men shit så underbar, klickade med honom med en gång verkligen. Efter ytterligare en provridning så var det dags för besiktning och jag var beredd på att få hem honom samma dag, transport och så med ner. Men han var oren i traven och gick inte igenom. Han fick en till chans och väterinären som hoppat honom såg inget. Men väl där så var han halt.

Redan nästa dag hittade jag Draguns, en brun valack på 179 cm i manken från Lettland och 6 år. Annons från ett jävla försälningstall. Föll för honom direkt och åkte och provred samma dag. Underlaget var skit, en lerig hage är inte så bra. Fick ju inte känt på honom ordentligt för underlaget, galopperade knappt med honom och hoppa vågade jag inte göra på det underlaget. Alla osäkerheter berodde på leran som inte gjorde hästen rättviss. 5 timmar senare skulle vi lämna besked då några andra skulle kolla på honom dagen efter. En ren chansning efter många om och men så kom jag hem med honom en dag senare, efter en del lastningsproblem med en stor hät och lite transport.

Efter att vart helt inställd på en 4-åring kom jag två dagar senare hem med en 6-åring som va 16 cm högre, så kändes allt bara så konstigt men samtidigt så bra. Bara att ställa om sig och njuta att man nu hade en häst att börja träna och tävla med. Kom inte så långt innan ryggen pajade och magen sedan blev dålig. Sen kom snön och allt sket sig. Har ridit honom ca 4 gånger och jag fick hem honom sista Oktober. Så nu längtar jag till snön är borta, jag börjar rida och vi kan börja träna massor.

Tattoo

My tattoo

 

Jag är grymt sugen på att tatuera mig igen. Har ca sju jag vill göra, några vet jag exakt hur dom ska vara och några är inte helt färdiga ideer. Men jag vill ha dom och jag ska ha dom. Så fort jag har råd ska jag skaffa en och den ska vara för farmor. Någon som vill skänka några tusen till mig? Haha.

 

Näe, How I meet your mother på tv nu. Så, smell you later.


Never normal

Solnedgång i Augusti.

Jag borde vända rätt dygnet. Men jävligt svårt när man har problem att sova. Men som idag somnade jag 5.30 på morgonen och vaknade 14. Men fortsätter det såhär har jag väl vänt ätt på dygnet om någon vecka.

Förresten, hur normalt är det att räkna ner dagarna till ett läkarbesök som man egentligen önskar man slapp? Hade jag inte haft såhä ont i magen och mått såhär illa så hade jag aldrig behövt åka till akuten ca 7 gånger på mindre än en månad. Då hade dom sluppit skicka mig vidare. Men hey, efter många om och men kanske jag blir tagen på allvar.

Jaja, blev lite gnälligt inlägg, men skit samma.

Memory line


Sitter och tittar på Fångarna på fortet med Barney bakom huvudet. Ja, han är knäpp. Måste faktiskt säga att fångarna på fortet var bättre förr. Eller ja, vad jag kommer ihåg i alla fall. Haha, bara för det kom jag att tänka på klassresan i nian då vi delvis åkte till Boda Borg i Örebro om jag inte minns helt fel. Var ju ungefär samma ide som fångarna på fortet. Man skulle ta sig igenom olika rum, fast som ett helt lag, och samla olika stämplar. Var grymt kul i alla fall. Men hade nog vart bättre och gjort det i sjuan när vi inte kände varandra.

Hey ho

Jag har inget roligt att uppdatera om idag, i alla fall inte nu. Har ju inte gjort ett piss idag som vanligt. Så ni får lite bilder från i somras istället.

 

 

 


Ihk


Ihk.

Nu har jag intallerat fotoredigeringsprogrammet på datorn. Hittade tre skivor och såklart var alla fel. Efter lite letande hittade jag en fjärde. Såklart var det den rätta. Så nu har jag att göra på dagarna. Redigera bilder, trots att jag inte kan redigera dom överdrivet, men duger gott åt mig.

Det är väl ungefär vad jag gjort idag. Förstår ni hur sega mina dagar är? Barney ligger i alla fall brevid mig i sängen och är söt. Nödvändig information för er.

Dream'n back

En dag ska jag tillbaka till Azorerna.

 

Jag har tråkigt och mår sämre idag. Tror näringsbristen kommer ta över mig snart. Ligger och tittar på bilderna från Azorerna. Åh, det va så underbart där, vacker omgivning, fina hästar, galopp på öppna ängar, längs med sjöar och kratrar. Trots mitt fall och såret på knät som blev infekterat. Azorerna slår ridresan i Bulgarien, den också underbar. Men att rida på en väg mitt i natten för att vi inte kunde rida vägen vi skulle och att rida upp för ett brant berg med en smal stig och på sina ställen bara sand där man lätt kunde trilla ner, eller när hästen framför raseade halva den smala stigen var inte lika underbart. Men är nog en av få resor där man får möjlighet att rida högt ovanför molnen, vilen känsla det var. Ena timme svettades man av värmen, nästa frös man som en idiot trots att man tog på sig tjocka jackor. Danmark var ju ett av sitt slag med, men enbart underbar. Tölta längs med dom underbara stränderna är en jäkla känsla. Åh, vad undebart det hade vart att åka på en ny ridresa med pappa. Hade vart väldigt underbart att orka rida mina egna hästar med. Men det tar jag som sagt när snön är borta och magen förhoppningsvis bättre.

 

Oj, vilket inlägg det blir. Jag som inte hade något att skriva från början. Jaja.


I want it that way


Nostalgitripp tillbaka till 90-talet.

Haha, trott eller ej, men sitter och lyssnar på det band som va mitt favoritband under ca 8 år. Och gissa vilka? Backstreet Boys såklart! Vilka annars. Shit, hade glömt att dom faktiskt är bra. Kanske borde leta reda på dom där gamla skivorna sen tio år tillbaka, typ första tre hits for kids och dom där.

Don't know what to think anymore


Hatar dubbla budskap.

Var ute i stallet i typ ett par timmar förut. Välbehövligt. Vi är alltid lika knäppa i stallet. Någon borde filma oss ibland. Men hey, blir roligare såhär.

Jag längtar till snön och isen är borta så jag kan rida mina hästar igen för nu går det inte. Cayenne blir ju jättestressad om hon halkar en gång och halkar då 1000 gånger till och med tanke på hennes gamla skada är det en onödig risk. Draken skulle jag ju i för sig kunna rida nu. Men med tanke på min mage så får han stå i alla fall tills halkan är borta. Då kanske jag trotsar det onda, om det är kvar vill säga, och sätter igång plutten. Vi får se, vi får se.

Anothor day



Jag vill ha sommar och Öland

God morgon! Eller ja, klockan är 13 och jag vaknade för inte så längesen. Om en timme är det exakt 2 veckor till jag ska till läkaren. Det värsta är att magen är värre än någonsin. Så hinner jag inte svimma av smärtorna eller näringsbrist så ska det väl gå.

Ska försöka ta mig ut i stallet om en liten stund och vara social när två hästar i stallet ska skos.

Kludd och kladd


Tuschpennor är underskattade!

Kladdat lite när jag inte haft något att göra. Blev faktiskt nöjd med dessa och en till som jag inte tänker visa, för det är en ide till en tatuering jag vill ha. Har länge funderat på den, men inte kommit på hur jag vill ha den men nu böjar ideerna dyka upp. Däremot har jag fortfarande brist på fantasi och vet inte vad jag ska måla för något.


Just remember why


Åt middag för en stund sen. Jag upptäckte nyss varför jag knappt ätit sen nyår. Gah, min mage gör så fruktansvärt ont nu! Jag längtar tills jag ska till läkaren om två veckor. Är det normalt? Jag hoppas i alla fall att dom kommer på varför jag får så ont och såklat att dom kan göra något åt det. Utan någon operation, för det vill jag inte. Dum som jag är så har jag ju googlat lite. Gör inte det när du har vissa symptom för oftast står det bara om det värsta. Som nu stämmer de flesta av mina symptom på de lite mer "allvarligare" sjukdomarna. Men det är ju för att det står mest om dom. Vem vet, jag kanske har nåt helt ofarligt eller så ha jag något farligare. Eller ja, ni hajar vad jag menar.

Tråkig dag


Slappis Barney gillar att ligga i min byrå.

Dålig uppdatering idag. Men har inget intressant att skriva nu. Inte gjort ett piss idag, bara glott på play kanaler och tv. Nu sitter jag och försöker komma på något kul att måla som jag tror att jag inte kommer totalt misslyckas med, men ändå något nytt. Kanske borde installera fotoredigeringsprogramet, eller så gör jag det senare. Haha.

Not like others


Förra veckan när jag fick mitt lilla ryck

När jag va i stan förut passade jag på att köpa ett block med blanka papper i så jag kan måla utan att irritera mig på linjerna. I know, I'm wierd. Har bara ett problem. Brist på fantasi. Förslag på vad man kan måla?

Näe, nu måste jag ha Cola!

I will never understand


Bild sen i somras/våras.

Är helt slut nu. Va som sagt på Sahlgrenska och tog blodprover. Var rädd att jag skulle gå vilse, men icke, hittade rätt med en gång. När jag satt på vagnen sen så ringde jag Majabaja och åkte hem till henne. Åh, vad stor Viktoria har blivit och hon är så fruktansvärt söt.


Viktoria när hon väl hade somnat idag.

Tog förresten 1 timme från nordstan och hem för det var sådan bilkö. Och jag som har svårt att sitta, får så fruktansvärt ont då. Bilkön var ca 3 km lång och första hälften gick extremt långsamt och totalt stillastående till och från.

God morgon!

God morgon!
Var ett tag sen jag var vaken såhär tidigt självmant i alla fall. Elller, självmant och självmant, jag ska bege mig till sjukhuset för provtagning. Sen ska jag hem och lägga mig igen, eller kanske ringa syster och åka till henne och kolla till lilla Viktoria. Känns lite ovärt att åka ca 1 timme för provtagning som tar ca 10 min och sen åka 1 timme för att komma hem. Dagar som dessa hade det vart skönt med körkort.

Gah, nu måste jag skynda mig om jag ska hinna med bussen utan att springa och halka. Ha en bra dag alla.

Krångel

Gah, ibland blir jag trött på detta. Hade skrivit ett inlägg som försvann när jag skulle försöka lägga in en bild i inlägget. Blogg.se som krånglar antar jag. Jaja, stod inget viktigt i inlägget eftersom jag hade glömt av vad jag skulle skriva i det. Bild får ni ingen heller. Imorgon så får ni, om inte blogg.se krånglar då med såklart.

För er gör jag allt

Denna bloggen tar sig redan bättre än den gamla trots att jag startade denna igår kväll. Gött, gött.

Jag va ute i stallet förut och lämnade nummret till en hovslagare till en i stallet. Stannade kvar där nere och va lite social en stund. Kollade till mina hästar snabbt i hagen med. Stackars Draken som trodde han skulle få gå in när jag ropade på honom, gick rakt in i grinden och fick en stöt eller två. Lilla gubben.

Tittade på några bilder på Zera förut. Åh, vad hon växt på ett halvår.
Den fåtöljen får hon inte ens plats i nu utan att använda sig av ett armstöd

Good morning

God morgon! Vaknade för en liten stund sen. Så jag borde försöka äta frukost nu.
Imorgon vid den här tiden har jag antagligen nyss kommit hem från Sahlgrenska efter provtagningen. Jag kommer inte hitta rätt ställe, haha. Det är det jag mest är nervös för, att jag aldrig vart just där och kommer irra runt som en idioit där. Jag vet att jag inte är som alla andra. Haha.

Idag måste jag pallra mig ut i stallet en stund, till mina söta


Ny blogg = Posetivare blogg.

Tröttnade på den andra bloggen. Den blev för negativ. Men har nog kvar den för att uppdatera om det jag uppdaterat om. I denna bloggen tänker jag vara posetivare! Om jag är för negativ så skäll på mig. Dessutom kommer många bilder med.


Barney som nu ligger brevid mig och fiser.








RSS 2.0