Back again?

Om man kanske skulle ta tag i det här med att blogga igen. Börjar ju trots allt hända lite mer i mitt liv ibland.

Tja, ska bara fixa mig en ny start med designen och så. Sen då jävlar ska jag komma igång igen. När jag ser min header nu så undrar jag hur jag tänkte. När jag gjorde den så var jag jätte nöjd. Hur går det ihop?
Jaja, får väl kanske börja pyssla med det ikväll.

I'm back

Hm, nu är jag som vanligt igen. Haha. Nej, men min syster och hennes dotter har åkt från oss. Dom bodde här i en vecka. Därav min brist på bloggandet, men har typ inte ens suttit vid datorn utan haft massa roligt i stället. Älskar min familj, även om vi ibland kan gå varandra på nerverna så älskar jag dom.

Cayenne är färdigbehandlad och har bara några dagar kvar på vilan. På tisdag blir det igångsättning igen. Tyvärr kanske jag måste trotsa min onda axel och mitt onda knä för att kunna rida henne. För om hon fortfarande har ont så är jag bättre på att känna det än pappa, jag har ju trots allt ridit väldigt mycket mer än honom. Dessutom måste jag säga att jag kan Cayenne mycket bättre än honom även om han har ridit henne det mesta i år. Men jag vet verkligen hur hon fungerar. Hoppas på att det inte är några konstigheter med henne utan att hon är tillbaka till sitt gamla vanliga jag.

Blö. Bilder från veckan kommer imorgon eller senare.






RSS 2.0