Groggy och illamående.

Yay, eller inte. Natten till söndag fick jag tillbringa på akuten med magsmärtor och såklart är jag kvar på sjukhuset.

Är så fruktansvärt tråkigt här så det finns inte. Dessutom delar jag rum med en snubbe som pratar med sig själv och gör massa konstiga ljud. Yay. Ingen mp3 har jag heller så jag kan lyssna på något annat. Bajs, jag vill hem i alla fall. Hann vara hemma en månad innan jag hamna på sjukhus igen.


Just keep it up

Skulle kunna göra vad somhelst för att känna att jag är kapabell till att rida, ut och cykla eller jogga, kunna gå ut själv med hunden. Ja, vad som helst för att känna mig frisk.

My heart beats for you!

More stuff

Va på torget idag och kollade in rean i hästaffären, blev dock jäkla besviken på rean med tanke på att det stod 20-50 % men hm, hittade ingen rea på mer än 20%. Fick i alla fall köpt en remontgrimma till Plutten, var dock en repa på så fick ner priset  några kronor. Köpte en röd catago grimma till Cayenne med, hade en brun på Draken som var super men som han tappade.

Var hos sis Maja och sa hej då till sis Karin och lilla Saga som åker hem till Kalmar imorgon med. Uff, vad jag kommer sakna dom. Måste verkligen åka och hälsa på om någon/några månad/er.

Baha, snart blir det bara trötthetspladder. So good night and good bye!

Total miss

Uff. Köpte en snygg lackad nosgrimma till hästarna igår och var hundra på att den skulle passa det svarta tränset. Men nepp, blir spänne mot spänne så fixa någon läder rem så den passar. Tror det kan bli hur snyggt som helst.

Är så glad att allt går framåt med min rygg och mitt ben, känns bättre och bättre även om jag har mina sämre dagar med. Funderar på att börja rida Draken snart, pappa ska bara få gå med honom ett par veckor innan så han är lite med. Är grymt sugen på att rida nu i alla fall och tänker göra det även om jag kanske bara skrittar i ett par månader så vill jag vara på hästryggen igen.

Longtime, no see

Oh, sheit! Längesedan nu. Men jag har mina ursäkter, typ hela året har tillbringats på sjukhus, nej, men 3,5 månader. Senast 6 veckor i sträck. Två diskbråcksoperationer, påverkan efter operationerna, lunginflammation, inflammation i gallvägar och bukspottkörtel, därefter nervpåverkan vilket fortfarande sitter i. Kan sammanfatta året med ett rent helvete för min del.

Hann med en tatuering när jag var hemma en månad i april, "What doesn't kill you, makes you stronger". Oh, jävlar vad den vart bra att ha under min 6 veckors period på sjukhuset och flyttar mellan olika avdelningar och sjukhus.

Sedan har Karin och Saga varit här och sedan en vecka i en stuga på Koön, vid Marsstrand.

Tja, så mycket mer har inte hänt sedan sist. Men har avklarat alla sjukdomar och skador för flera år framöver. Kan deffinitivt säga att jag lärt känna mina tankar mycket bättre än någonsin och har lättare att hantera smärta och upp och ner gångar.

Nu är det bara att kämpa på och försöka leva så gott det går med min bensmärta och onda rygg och mitt icke helt fungerande ben och fot.






RSS 2.0