Brist på fantasi


Jag har blivit dålig på att uppdatera igen. Men mitt liv är extremt tråkigt och händelselöst för tillfället. Hur intressant är det på en skala från 1-10 att läsa om att jag vart hos sjukgymnasten eller hur jobbigt allt känns när jag mår dåligt eller knappt kan gå? Mah, jag skulle inte tycka det är intressant i alla fall. Funderar att ändra om helt tills mitt liv är tillbaka till normal igen, typ som att skriva om saker jag blir upprörd över, händelser som jag aldrig kommer glömma både bra och dåliga. Tja, inte allt för privata, trots att det ibland känns som att jag skriver ut hela mitt liv på bloggen ibland. Men tja. Nåt speciellt ni få läsare vill läsa om? Ska jag köra en såndär 30 dagars lista som de flesta bloggare redan kört igenom om sig själva eller om sina hästar. Jag har brist på fantasi, men vill ändå hålla lite liv i bloggen.

Slappfis

Gah, vad slapp jag är. Inte nog med att jag försov mig till sjukgymnasten imorse, vaknade när jag skulle ta bussen. Dessutom har jag bara legat och glott på Heroes hela dagen, halva tredje säsongen är avklarad. Tja, ni märker ju hur lite som händer i mitt liv just nu.

Men hey, ni får stå ut med några fler Linnea bilder, bara för att hon är så snygg!






Ny design

Fick mig ett ryck och ändrade lite på designen här. Fler ändringar kommer så småning om.

Nu borde jag sova. God natt!

That's me

Har vart inne hela dagen trots fint väder. Inget känns ju speciellt pepp med tanke på knät. Kanske är en blekfis efter sommaren. Haha. Nej så illa ska det inte vara. Har ju trots allt fått lite färg trots att jag knappt vart ute. Hovslagaren som skulle kommit idag hade blivit sjuk. I såna fall hade jag vart ute ett par timmar på förmiddagen. Har glott på andra säsongen av Heroes igår och lite idag. Nu är jag inne på tredje säsongen. Jag kommer ihåg att jag älskade den serien när första säsongen gick på tv. Sedan tror jag att jag hade ridpass vid den tidpunkten på veckan som det gick. Men kan ju se det nu så ingen fara skedd. Känner mig lite nördig som älskar filmer och serier om människor med superkrafter.

Kände att jag behövde vila min hjärna från alla dessa superkrafter ett tag efter flera timmar.

Bjuder på ett par till bilder på Linnea




Can you see hope


När jag började detta året med att ligga på sjukhus sa folk att nu kan det i alla fall bara bli bättre. Men nä, inte för min del. Har ju bara blivit värre. Magen gör fortfarande ont ibland, dessutom har jag ju knät med. Om jag uppfattade läkarna rätt så ska mitt knä vara betydligt mycket bättre och i princip läkt om en månad från nu. Det har gått cirka en månad efter att jag skadade mig. Det kändes som knät var på bättringsvägen, men den senaste veckan har det bara gått bakåt igen och jag har lika ont som jag hade ett par dagar efter jag skadade mig. Slutsats: Jag kommer tillbringa min sommar, i alla fall början, med kryckor och sjugymnastik. Vilket jag verkligen inte vill! Jag vill ut och promenera, gå långpromenader med Zera, jag vill rida och träna med hästarna. Men allt känns så mörkt nu.

I know

Dåligt uppdaterande av mig. Men mitt liv är verkligen händelselöst nu för tiden.

Sedan jag skrev här sist har jag bara vart på begravning. Någonting jag verkligen inte tycker om. Satt verkligen där i kyrkan och försökte att inte gråta. Hörde alla runt om snörvla, såg min mamma vara så otroligt ledsen så det gick inte hela tiden. Usch, varför ska man vara så deppig på begravninar? Tja, det är ju såklart inte så konstigt att man är ledsen när någon i ens närhet dör. Men jag tycker man ska vara glad för allt personen har gett en, för hur underbar personen var, för allt personen bringat en själv och andra. Jag tycker man ska vara glad att man fått vara en del i personen liv. Men självklart är det jobbigt att förlora någon, för det får man sörja och vara ledsen över, att personen inte finns mer. Allting ska vara så dubbelt hela tiden.

Förutom begravningen har jag bara vart hemma och haft tråkigt. Eller, va på Lundbybadet för sjukgymnastik. Kan säga att det blev mycket lättare i varmvattenbassängen.

Sitter vid den stationära så ni får en gammal bild. Btw, vill ni se fler bilder från förra helgens photoshoot med Linnea?



Tävling om valfri produkt/plagg

Alexandra har en tävling i samarbete med http://brandsinfashion.com/ där man får välja valfri produkt som man kan vinna.

Självklart vill jag ha ett par svarta Converse eftersom mina hänger i trådar sedan ett par år tillbaka. Dessutom har jag knappt några hela skor längre, speciellt inte att ha nu på våren. Ett par Converse är ju helt perfekt. Älskar ju Converse, bekväma, snygga och passar till typ allt.



Det är inte så enkelt som man kan tro

En av bilderna från helgen.


Jag kan lov att det är inte lätt att sitta ute på altanen och njuta av solen och redigera bilder. Dels för att jag har en översocial hund som gör allt för att få uppmärksamhet och dels för allt reflekterades på skärmen. Slutade med att jag satt i skuggan och frös och klappade galen Zera. Men har nästan redigerat alla bilder från i lördags, cirka 20 kvar bara.

Förövrigt är mitt knä värre än någonsin.

Ska redigera de sista bilderna och glo på tv.

And I'm back

Sitter åter igen och redigerar bilder. Tog en paus förut och var ute och var social i stallet. Sitter verkligen och undrar hur fan jag tänkte på vissa bilder. Fokusen är hel konstig på vissa bilder och jag har total skitit i den när jag tagit bilderna, absolut inte det första jag tänker på när jag tar "modell" bilder. Måste verkligen börja tänka på det mer för det är ju trots allt viktigt i detta sammanhanget. Men på vissa bilder måste jag faktiskt säga att det blir rätt snyggt när jag tydligen fokuserat på dammen och trädet i stället för Linnea. Trots misstag kan man ju bli posetivt överraskad, fast i de flesta fall bara överraskad. Jaja, nog om detta, har cirka 140 bilder till och redigera, med andra ord, jag har inte ens hunnit med hälften. Men jag har börjat få upp farten, men blir lätt att jag redigerar av bara farten, sedan när jag checkar dom igen måste jag göra om hälften. Bättre att ta pauser ibland. Planerar att sätta mig på altanen imorgon med datorn om vädret tillåter. Passa på att njuta av vädret samtidigt som jag redigerar är ju inte helt fel.

Btw! Någon som har lust att punga ut 14000 till mig så jag kan köpa en ännu awesomare systemkamera? Nä, ska jag vara ärlig är jag faktisk helnöjd med den jag har, men några fler objektiv hade inte vart helt fel.

Baha, ni får klara er utan bild nu för jag orkar inte med blogg.se för tillfället. Förresten funderar jag på en ny design på bloggen, ska bara försöka koda skiten med.

18 April

Har vart hos sjukgymnasten idag igen. Wei, det lönar sig med för jag har fått mer rörlighet än första gången. Verkar som jag ska köra två gånger i veckan på lundbybadet och en gång för att checka av. Allt för att få knät så starkt som möjligt. Hoppas ju slippa operation. Förhoppningsvis kommer jag igång med ridningen om någon vecka med.

Nu måste jag redigera bilder från i lördags, blev ju cirka 250 bilder på Linnea och nästan alla blev bra. Sa dessutom att hon skulle få dom imorgon. Se om jag hinner färdigt tills dess. Tänkte i alla fall bjuda på en till bild på henne.


Uppehåll med grym fotografering

Länge sedan jag uppdaterade bloggen nu. And I'm sorry.

I fredags hände inget speciellt, var hos sjukgymnasten som pinade mig. Gah, jag kan ju knappt gå därifrån. Men som sagt är det ju bra att gå anstränga knät så mycket som möjligt.

Igår drog jag till min mamis lägenhet , hon var i Kalmar. Lite senare kom bästa Linnea, efter en stund drog vi ut i Slottskogen och jag fotade henne. Hittade ett grymt bra ställe, inte massa folk, bra bakgrund och så. Dessutom var det ju helt perfekt fotoväder, varmt och molningt, blev bra och hyfsat jämt ljus, sen frös man inte heller. Fick en del gryma bilder. Drog sen till min mamma och Linnea fick byta om innan vi drog ut i Slottskogen och fotade ännu mer. Drog och handlade käk när vi var klara, öhm, godis, jordgubbar och glass med. Blö. Jag mår fortfarande illa. Men, självförvållat. Dessutom har jag grymt ont i knät sen igår då jag inte hade varken skenan eller kryckor när vi var ute.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och redigerar gårdagens bilder så Linnea kan få dom. Här kommer ett smakprov.


Sweet sunshine


Den där skenan på benet pajade jag ju igår. Men yay, nu är den lagad ocha jag lyckades göra det själv. Höhö. Har vart iväg typ hela dagen så nu är jag trötter. Men vilket skönt väder, vi satt ute ett par timmar förut och jag har bara haft en tunn långarmad över min t-shirt. Fick även höra att det ska bli 20 grader på lördag. Tänk vad underbart det hade vart om det blir så. Jag ska ju va ute och fota Linnea i Slottskogen då med.

Imorgon ska jag till sjukgymnasten igen. Undra vad han säger när jag kommer med en skena på benet, eller som det egentligen heter, ortros. Blir nog bra i vilket fall. Problemet är bara att ta sig till bussen, pallar ju verkligen inte att gå en kilometer med knät så jag ska försöka få igång moppen. Vad gött det hade vart.

Jävla knä!


Blä. Har vart hos läkaren med knät idag, hon jag träffade var lite osäker på mina skador men hämtade en till läkare som också pinade mig. Hey, visade dig vara mer skador än vad läkaren för två veckor sedan trodde, då var det bara en skada på knät, nu är det antagligen tre. Men det är ju lätt att missa när skadan är frsk och svullen som den va sist. Träffade en sjukgymnast där med (samma som förra året) och fick en skena jag ska ha på benet. Har redan pajat den, haha. Ska i alla fall gå till sjukgymnast 2-3gånger i veckon och ska på återbesök om 6 veckor, har jag fortfarande ont då så blir det antagligen operation. Förhoppningsvis är jag bra då. Jag gillar inte skenan alls, men jag har inte lika ont vid belastning av knät i alla fall.

Värre än värst


Det är inte min dag idag. Mår verkligen skit, legat under täcket och fryst hela dagen. Ska fortsätta med det hela kvällen med antar jag. Därav min bloggbrist och eventuella bloggbrist de kommande dagarna.

Tvspelsweb tävling! Tema: Valfritt


Tvspelsweb har nu en tävling på facebook dr man kan vinna en valfri reflexskärm för max 399:-. Reflex skärm är ju precis vad jag vill ha för att få jämnare och mjukare ljus i vissa bilder, framför allt vid mina modell fotograferingar. Hittade en reflexskär, 5 i 1 med transparent, silver, guld, svart och vit, ni kan även hitta den här http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-110cm-p-1771.html

Tänkte att jag tar en av mina favorit bilder på min söta Barney.

Today

Sitter hemma hos mamma just nu. Har vart på centralen och fikat och suttit ute i solen. Efter det åkte jag till sjukgymnasten. Första gången för denna gången. Han trodde att det var samma sak som läkaren på akuten trodde. Ska tillbaka på fredag och berätta vad läkaren sa. Läkaren ska jag ju till på onsdag. Sjukgymnasten trodde att läkaren eventuellt ville göra en titthålsoperation. Mah, hoppas jag slipper det. Tror jag kommer få hålla på med sjukgymnastiken ett tag innan det blir aktuellt. Förhoppningsvis är det inga större skador på knät.

Men nu måste jag diska det sista och städa lite. Sen ska jag hem till mina älskade djur.

Smell you later!

Nya planer

Jag skapade nya planer. Ringde sis och en timme senare satt jag i hennes soffa. Lite segt att vagnen tog så lång tid, eftersom hon skulle till gymmet en timme efter att jag kom. Men fick träffa henne och lilla Viktoria en liten stund i alla fall. Fast det hade vart grymt kul att gå ut i slottskogen och fota poträtt idag, perfekt väder för det med, inte för mycket sol, men samtidigt sol och fint väder. Ja, ni hajar. Får hoppas på sånt här väder tills nästa gång.

Pajade planer

Jaha. Nu har dagens planer skitit sig med. Med andra ord åkte jag in till mammas lägenhet i onödan igår. Hade kunnat åka in idag i stället och suttit på altanen hemma och myst med bästa hunden. Får väl se om jag kanske haltar ut å går runt i Slottskogen ett tag. Eller om jag hittar någon annan som vill hitta på något. Men det är väl tveksamt.

Får väl se vad jag hittar på idag. Sitter väl inne och glor på tv resten av dagen. Jag vill vara bra i mitt knä så jag kan gå en långpromenad i det härliga vädret.

Here and there

Sitter i mammas lägenhet nu och glor på hennes stora tv. Har nyss ätit middag och unnade mig efterrätt med. Vete fan vad jag ska skriva nu egentligen. Ville bara skriva att jag var här typ. Ska glo på tv resten v kvällen. Ovanligt va?

God morgon


Jag har en tendens att vakna sent på dagarna som ni kanske märkt. Vaknade för nästan en timme sedan. Men jag kan lova att det är lätt att vända fel på dygnet lite. Det är fler bra programm sent, tja på natten än på morgonen/förmiddagen. Eftersom jag inte kan göra så mycket på dagarna blir resultatet att jag glor på tv och har datorn i knät nästan hela dagarna.

Ikväll drar jag och sover hos mamma som är i Italien. Massa kanaler att glo på ikväll. Imorgon kommer förhoppningsvis Linnea förbi så vi kan dra ut i det fina vädret som jag beställt till imorgon och fotar, eller jag fotar henne. Höhö. Annars har jag ingen aning om vad jag ska göra imorgon. Får väl ta mig en promenad och fota annat i min ensamhet. Haha. Halta runt i Slottskogen själv känns inte så lockande. Får övertala någon annan kompis att ses i såna fall.

På måndag ska jag i alla fall till sjukgymnasten och innan ska jag förhoppningsvis fika med en kompis.

Chockad

Nu har jag vart ute i stallet i ca 3 timmar. Först skoddes två hästar i lilla stallet av en kompis. Mest därför jag gick ut. Sedan när han var klar kom min hovslagare och slog på en sko på Cayenne som hon trampat av sig. Fick även tips på att sätta på boots på henne i alla fall fram eftersom det är lätt för dom att trampa av skon i leran. Och det är inte leran som "suger" av skon om den inte redan sitter löst såklart. Kan ju även tillägga att jag fick jävligt ont i knät efter ett par timmar så fick be pappa gå in och hämta mina kryckor. Undra hur det kommer gå på söndag.

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag skulle på återbesök till ortopeden efter två veckor. Jag har idag fått kallelsen och jag ska dit exakt två veckor efter att jag var på akuten. Jag är chockad, fast posetivt. Det är väl första gången det händer. Men jag lär väl få göra nu magnetröntgen och behöva gå på ett till återbesök. Brukar vara så.

God morgon


Har nyss vaknat. Jag vill ha frukost! Men nej, jag måste vänta en timme efter att ja tagit min ena medicin. Blö. Jag mår ju illa för att jag är hungrig. Ironiskt att medicinen ska hjälpa mot illamående. Det är nog första gången sen i början av December som jag är hungrig. Men skitsamma. Jag får väl klara mig. Tur att jag inte är stressad någonstans.

Det är finare väder idag i alla fall. Om man bortser från den där jävla blåsten. Meeh, min tv jobbar sig för det ju. Segt. Ingen lust att gå ut när det blåser så heller ju.

Dreams and goals


Nä. Nu vill jag bli bra. Vill förverkliga mina drömmar. Det kan jag inte göra förän jag är frisk, eller i alla fall bra i knät. När knät är bra skiter jag i vilket. Då jävlar ska jag söka jobb så jag kan komma in på den skola jag vill, förhoppningsvis 2012. Hade vart så underbart. Kanske ska berätta vad jag hade tänkt. Ska söka häst jobb, helst på någon ridskola eller liknande. För jag vill in på hippologen, jag är tillbaka till det spåret. Men jag vill inte ge upp att jobba med unga, jag älskar att jobba med barn, men gillar verkligen inte vägen dit. Men funderar på efter hippologen, eller ett studieuppehåll på ett år. Det året ska jag till Nya Zeeland eller USA och jobba som Au-pair. Verkar vara en grym upplevelse och erfarenhet. Jag vet att detta är realistisk med. Jag ska genomföra det. Om massa år driver jag förhoppningsvis någon hästverksamhet, det har alltid varit min dröm. Jag har alltid trot att det inte kommer gå. Men nu har jag börjat se att det är faktiskt genomförbart. Speciellt om Camilla hakar på och startar upp en hästverksamhet. Det får ta sin tid, men en dag ska jag vara där. Den dagen jag står på min egna gård med massa hästar kommer jag känna lycka. Jag har redan planer på hur jag vill att det ska se ut i stallet och så. Jag ska bara ta mig dit med. Det kommer att gå, men det krävs tid och tålamod.

Nu ska jag fylla i resten av lappen om studieuppehåll från Högskolan Väst eftersom dom tydligen inte fått den första jag skickade. Måste i helgen försöka skriva lite på de två tentorna jag inte lämnat in än. Men ska ju vara hos mamma från Lördag till Måndag så jag har massa tid. Förutom Söndag för då ska Linnea leka modell och vi ska ut i Slottskogen och Linnestaden.

Segt


Trots att jag håller mig inne idag så gillar jag inte vädret. Blåst betyder hackig tv. Så grymt irriterande.

Har inte gjort ett piss idag, men mår bättre än igår, men knät är värre. Bajs på det. Jag väntar fortfarande på tid till återbesöket till ortoped. Ska få en tid nästa vecka om två veckor stämmer. Men hey, jag vet ju hur läkarvården funkar så det dröjer väl ett par verckor till.


God morgon


En av bilderna jag redigerade i natt. Kan man bli sötare?

Trots att jag inte somnade förän 3 i natt vaknade jag klarvaken vid 9. Men gick inte upp förän typ öhm, 12 tiden. Men jag har sovit gott i natt. Märkte inte ens när pappa släppte in Barney vid halv 6 ungefär. Stackarn har sovit ute hela natten med.

Pappa var snäll och fixade tid till sjukgymnast med, eftersom man skulle ringa 8-9 när jag sover så. Jag har dessutom jättesvårt att gå upp för att bara ringa.


My own bubble


Jag kan inte sova!

Jag stänger in mig i min bubbla och längtar till sommaren, med Kaizer Orchestra i hörlurarna och tänker redigera bilder. Förhoppningsvis är jag trött när jag är färdig.

Mums

Sitter och äter extrem go glass och glor på tv.
Fick ett ryck förut och började städa. Så nu har jag fått tillbaka mitt golv och min byrå. Ni anar inte hur förjävligt det såg ut innan. Eller tja, vissa vet ju hur det brukar se ut. Men istället för extremt stökigt är det bara små stökigt. Eller tja, vissa skulle nog påstå att det är extremt stökigt, men då har dom inte sett hur det brukar se ut. Ser i alla fall lite bättre ut. Kanske bjuder på en bild när det är ordentligt städat.

Lalala, nu ska jag fortsätta glo på tv och fundera ut massa fototeman typ.

Sorry for my bad mood

Sorry för en del av inläggen igår. Jag var på extremt dåligt humör stundtals igår och slängde ut mig extremt dumma saker, speciellt för bloggen. Men samtidigt ser jag bloggen som ett ställe att skriva av mig. Tyvärr.

Idag har jag inte gjort dett skit. När jag vaknade kunde jag inte röra mig för jag hade sån smärta i magen. Helt annorlunda än innan. Så hade jag det i ca tre timmar, därför kommer inlägg först nu.

I helgen ska jag även fixa min fotobrist. Har tvingat en kompis att leka modell på Söndag. Så då kommer folk glo snett på oss i Slottskogen och Linnestaden. Höhö.

Fick förresten tillåtelse av Erica att visa bilder från fotograferingen för ett år sedan så tänkte bjuda på en bild från dess på henne. Ska tilläggas att jag hade haft kameran i ca 1 vecka.

http://beingerica.blogg.se/

It wasn't me!

Jag måste bara påpeka att jag har världens bästa vänner även om någon jävlas med mig. Men hey, I don't blame them. Jag är den som älskar att jävlas med folk så, speciellt dom som verkligen tror jag är seriös med. Höhö. Någon som känner sig träffad där? Men utan mina vänner skulle jag inte vart jag. Ni vet vilka ni är! <3

Jag har verkligen bildbrist. Har massa bilder från en fotografering med några kompisar för ett år sedan. Men vet inte vilka jag får lägga upp här för dom, så jag låter bli.

Någon som vill leka modell för mig någon dag?


Betrayal or not


Jag har verkligen för mycket tid över som spenderas åt att tänka. Det är verkligen inte bra för då förstorar jag upp saker och känner att vänner sviker. Okej med små saker. Men när man gång på gång blir sviken på samma sätt, så börjar man fundera. Jag borde verkligen prata med personen i fråga om det, men jag är för feg. Jag vill inte förlora någon. Men jag känner så tydligt igen mönstret. Det har hänt en gång tidigare, men nu är det värre. Jag tycker inte om det här. Jag vill bara fly.

Gah, jag hatar att jag skriver såna här depp inlägg. Men det är enda sättet för mig att få ur mig det utan att såra någon.

Sleepmode


Jag somnade ganska fort efter jag ätit frukost och det var så skönt att sova några timmar till. Fast inte när jag vakna flera gånger av att jag va på väg att mosa Barney med mina ben som han sov på. Varje gång jag vakna fick jag panik och trodde klockan vat typ 17 eller något, alldeles för mycket i alla fall. Men nu har jag vart vaken en timme och funderar på vad fan jag ska göra. Funderar starkt på att gå ut och fota trots det dassiga vädret ute. Eller försöka få igång moppen och ta mig till maxi och kolla om dom har ramar i rätt storlek.

Nackdel med att jag somnade igen är att jag kommer tro att det är imorgon flera gånger innan natten. Brukar bli så när jag sover på dagen. Jag brukar bli helt förvirrad ibland.

Gah, jag vill ha cola så jag vaknar lite mer någon gång. Tror pappi har gömt två i källaren, för han vet att jag vägrar gå ner där.

God morgon

Saker går verkligen inte som jag vill. Måste åka en jäkla bit för att ta mig till sjukgymnast nu tydligen. Bajs på det. Vet två i Torslanda, en har tid om 2 månader och den andra går jag inte till igen. Gah. Får väl ringa dom imorgon. Men nu funderar jag på att sova igen, men måste vänta så jag kan äta frukost innan. Blö på det med.


Saker går inte som jag vill

Hade tänkt att rida ut på Cayenne barbacka. Men när hästarna kom in såg jag att hon tappat ena framskon. Var ju bara att glömma den där mysiga ridturen med henne. Hade ju verkligen sett fram till det. Men har i alla fall pussat massa på hästarna speciellt Draken som fyller år. Han var mest intresserad av mina kryckor och mat. Gav dom kex med. Cayenne älskade det precis som allt annat. Draken däremot var väldigt skeptiskt och smula sönder det. Sedan tyckte han om det. Men efter en liten stund dissade han dom. Så han fick infinna sig i at jag gav Cayenne resten. Vi fick några sura lickar från Draken. Haha. Dom är så söta. Men Draken är en jobbig snorunge ibland, haha. Cayenne är ju divan så. Tog ett sött på dom med mobilen med, men tyvärr har jag inte lagt in det än.


Grattis på dagen Draguns <3

Idag fyller Draken 7 år! Lätt att komma ihåg när han är född, 04-04-04. Grattis till världens bästa Drake!

Ska väl se om vi har något gott han kan få, som han gillar. Morötter funkar ju inte. Finsmakaren! Ska ut sedan och pussa lite extra på honom i alla fall.

Dessutom har jag haft honom i 5 månader och 4 dagar. Shit, vad tiden gått fort. Synd bara att jag blev sjuk och inte kunde rida honom på ett par månader. Men nu har han blivit fin fin i hullet i alla fall.

Bjuder på massa bilder på honom nu i alla fall


















Today I'm proud


Sitter och redigerar bilder på en söt liten Viktoria, min ena systerdotter. Så jag kan mejla dom någon gång och min syster slipper tjata. Ja, jag blir segare när någon tjatar på mig. Dock inte med vilje.

Har även ringt och ändrat läkar tid och försökt fixa tid till sjukgymnast, som ska ringa upp mig imorgon. Jag är lite stolt över mig själv som ringde två samtal. Jag får ju sådan ångest. Men ringde precis innan det värsta kom. Men trodde inte jag skulle palla att ringa två samtal. Någon som känner igen sig, som får lite ångest och tycker det är jobbigt att ringa viktiga samtal och folk ni inte känner? Eller är det bara skitsamma för er och tycker bara jag är töntig nu?

Det händer inget

Hjälp mig komma på saker jag kan skriva om här i bloggen, som ingen annan har. Jag har en grej som jag ska skriva om någon dag, men det är en en gångs grej.

Haha, jag gjorde ett försök till att videoblogga förut. Nu garvar jag bara åt dom! Vill ni se sånt? Höra min vackra stämma. *HOST* Hemska stämma!

Gah, ursäkta men jag har så extremt tråkigt och vill ha nåt roligt nytt på bloggen.

Hm, jag hittade ett hästhår som satt fast i min dator och det var för lång för att komma från mina och helt fel färg. Undra vilken häst det kommer ifrån? Haha. Jag vet.

Depp, depp, depp.

För en gångs skull hade jag planer för denna helgen. Men någon hörde inte av sig som lovat, allt går åt helvete för mig. Så denna helgen resulterade i att jag suttit och glott på tv bara och ja, blivit besviken. Säger bara åt helvete med allt nu. Jag blir bara så jävla deppig när jag sett fram emot de få saker jag pallat göra och sen blir det ingenting av det. Men man behöver väl skit helger med. Även om jag typ alltid har det. Jag stressade en timme i onödan förut! Bajs på denna helgen!

Jag vill vara bra i mitt knä, jag vill ut på långpromenad i skogen och rensa hjärnan. Bloggen är inget bra sätt, jag lovar. Rida skulle däremot funka, ett riktigt träningspass. Men tyvärr klarar jag inte att hoppa upp på Draken, eller har inte ens testat eftersom han e svår att komma upp på som det är. Cayenne skulle jag kunna rida, barbacka, men henne kan jag inte rida ett riktigt träningspass på än. Någon som har något bra tips på hur man kan rensa hjärnan utan fysisk ansträngning? Skulle verkligen uppskattas en dag som denna. Jävla knä som förstör allt.

Tävling om en One Piece


Kommer ni ihåg att jag för ett bra tag sedan bloggade on One Piece. Nu har Alexandra en tävling där man kan vinna en one piece från Chill United. Hade ju vart helt underbart att vinna en sån som på bilden. Den känns ganska så jag. Jag skulle lätt ha den jämt, hemma, i stallet, jag skulle nästan kunna gå runt i den på stan och självklart hade det vart ett bra val på festival om det inte är allt för varmt.

Sötisarna <3

Ni får en redan visad bild. Har bildbrist och kan inte gå så.


Jag känner mig helt tom för tillfället. Jag känner mig sviken av vänner. Jag gillar verkligen inte när bra folk dör. Imorgon är det en vecka sedan vi förlorade en bra människa. Jag har extremt ont i magen och knät trots smärtstillande. jag är helt övertygad om att mitt knä är mer paj än vad läkaren på akuten trodde (får väl se på återbesöket). Jag tycker program som jag egentligen tycker är roliga är extremt tråkiga. Men hey, allt detta är bara sånt jag känner nu, sånt som jag egentligen kanske inte borde skriva på bloggen.

Var ute i stallet förut och pussade massa på mina hästar och Draken ville käka lite på mina kryckor. Söten <3 Var nere i lilla stallet och ser att pappa fixar i ordning på Cayenne och plötsligt ringde han. Hm, vi stod och pratade med varandra i mobilen när det var 30 meter mellan oss. Sen fick jag skäll för att katten börjat hoppa upp på Draken själv. Var tvungen att hoppa upp och kolla. Haha, så sött det var. Min pojkar är typ bästa vänner. Draken bryr sig inte för fem öre längre när Barney ligger på hans rumpa. Fast han tycker nog det är lite obehagligt när han går och Barney sätter klorna i för att hålla balansen. Pappa red såklart också Cayenne, pay back time. Pappa gnäller på mina händer som är betydligt mycket bättre än hans. Jag var tvungen att gnälla på hans bara för det. Haha. Nu jävlar.







RSS 2.0