Skurat box

Är helt slut ikväll. Mockade ur Drakens box, ca 7-8 skottkärror blev det. Sedan skurade jag boxen på insidan och utsidan. Baha, jobbigare än man kan tro.

Cayennes sår ser som sagt sämre ut igen. Behöver röntga benet nu med andra ord, så det blir klinik eller att någon med mobilröntgen kommer hit. Dessutom kan vi behöva till klinik med Draken, hans ena näsborre snorar sedan jag köpte honom. Enligt veterinärerna är det antingen tänderna eller något med bihållorna. Är det inte tänderna så måste dom gå in med kamera och kolla. Blöh. Är det inte tänderna så är det ingen ide att vaccinera honom eftersom det inte biter om det är bihålorna. Vad lite man vet egentligen. Jaja, alltid lär man sig något nytt.

Kanske mockar ur Cayennes box imorgon med och skurar det översta på väggarna där, samt lägger in ny torv. Hej då bädd hos Cayenne. Extremt svårt att få bädd hos henne. Nu har hon det enbart för att Draken hade ju den boxen förut och han är lätt att få bädd hos. Jao, jao. Får se hur knät och axeln mår imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0